Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Красимир Балъков напусна Септември

0
Красимир Балъков
Снимка: lap.bg

Легендата на родния футбол Красимир Балъков сензационно напусна поста старши треньор на Септември. Новината е доста изненадваща, тъй като тимът е лидер след 13-ия кръг във втория ешелон с 29 точки, с 4 повече от втория Монтана и на 5 пред третия Марек.

Както е известно, първите два отбора влизат в елита. Балъков си тръгва от тима в столичния квартал „Драгалевци“ заедно със своя треньорски щаб. Това той е обявил днес на футболистите на сутрешната тренировка, пишат колегите от Sportal.bg.

Решението е било взето още снощи, след като Балъков и собственикът на клуба Румен Чандъров имат разногласия относно визията на отбора. Босът е съобщил, че не е доволен от тима, въпреки че има девет победи, два равни и две загуби до този момент и едновременно с първото място е вкарал най-много голове – 23, което е с 6 повече от Добруджа.

В последните два кръга Септември записа две равенства – 1:1 срещу Дунав в Русе и 0:0 срещу Марек у дома.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.