ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Край на бойкота! Феновете на ЦСКА се завръщат

0
ЦСКА фенове
cska.bg

Привържениците на ЦСКА от сектор „Г“, които бойкотираха мачовете на тима, се завръщат. Това стана ясно от публикация в социалните мрежи. Най-мощната част от „червената“ агитка бе спряла да посещава двубоите след загубения финал за Купата на България от Левски с 0:1.

„Измина един полусезон на отсъствие. Решението ни тогава бе единствена алтернатива, независимо дали беше правилно или не в очите на червената общност. Подминаваме с усмивка безбройните нападки и фалшивите импресии, в които бяхме изкарвани по черни от Дявола“, започват феновете.

„Оттогава почти нищо не се е променило, освен малко подобрение в маркетинга и новия магазин на Армията. И първото място в класирането. За което трябва да поздравим Саша Илич и да се надяваме да не бъде „сготвен“ от шеф-майсторите в съблекалнята. 

Какво се промени? Честно казано почти нищо, освен козметични опити за подобрение в маркетинга и, разбира се, новият магазин на Армията. По-добре късно, отколкото никога. Този отбор трябва обаче да докаже, че есента не е плод на случайност, защото всички знаем какво се случва напролет, нали?“, пише още в декларацията на сектор Г.

„За стадиона няма смисъл да говорим. Болна тема е, а продължава да липсва комуникация и прозрачност. Така се създава усещането, че нещо не е както трябва. Ръководните процеси са все така полуаматьорски и промяна в близко и дългосрочно бъдеще не очакваме.

Опитахме да повлияем с отсъствие – не стана. Време е да пробваме с присъствие. 

Никой няма да пречи на отбора да побеждава. 

Силата винаги е на страната на истината! Само ЦСКА!“, завършват ултрасите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.