ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Край! Еден Азар се отказа от футбола

0
Еден Азар
Снимка: Twitter

Еден Азар окачи бутоните. Бившата звезда на Челси, Реал Мадрид и белгийския национален отбор приключи своята кариера. Това обяви самият той в социалните мрежи. 

„Трябва да се вслушаш в себе си и да спреш навреме“, Азар започна своето изявление. 

„След 16 години и повече от 700 мача реших да сложа край на кариерата си на професионален футболист. Успях да постигна мечтата си. Играх и се забавлявах на много терени по цял свят. Работих с велики треньори и съотборници, благодаря на всички за страхотното време и много ще ми липсвате.“

„Специална благодарност изказвам на моето семейство, приятели, хората били до мен в добро и лошо през моя професионален път. Огромна благодарност към всички мои фенове. Вие ме следвахте през всички тези години и бяхте навсякъде, където играх. Давахте ми крила. Сега е време да се отдам на своето семейство. Ще се видим скоро извън терена“, добави Азар. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.