Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Краев: Левски може да стане шампион

0
Андриан Краев
Снимка: Диема Спорт

Капитанът на Левски Андриан Краев призна, че разочарованието им след отпадането от Европа е огромно, но като цяло трябва да се гордеят с тяхното представяне. „Не знам какво не ни достигна. Може би техния опит и класата си казаха думата. Помечтахме, но едно пропукване ни коства мача. Преди това те нямаха чисти положения“, каза Краев след загубата от Айнтрахт с 0:2 във Франкфурт.

„В такъв мач с такъв залог и такова емоция е нормално да има и между нас искри. Това е в реда на нещата. В едни моменти и съдията изнерви мача. Целта е сега изцяло да насочим погледи към първенството. Можем да се борим за шампиони. Трябва да се възстановим бързо, чака ни мач след два дни и трябва да превключим на друга скорост“, каза още Анди.

„Можем да вземем само позитиви. С тези мачове ще израснем. Това е само плюс за нас. Една увереност и самочувствие, и мисля, че за първенството ще го използваме. Искам да благодаря на всеки един фен, който ни подкрепи. Невероятна подкрепа още от загрявката. Обстановката беше великолепна и в хода на мача се поуспокоихме. Не мога да коментирам мой трансфер. Нямам отговор“, завърши Краев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.