Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Костов: Бяхме надиграни, целта ни е догодина да сме по-силни (ВИДЕО)

0
Айнтрахт Франкфурт - Левски
Снимка: LAP.bg

Наставникът на Левски – Николай Костов, призна, че неговият отбор е бил надигран и играта му не се получила след загубата от Айнтрахт във Франкфурт в мач-реванш от плейофите на турнира Лига на конференциите. „Сините“ отпаднаха на крачка от груповата фаза с общ резултат 1:3.

Специалистът призна, че Айнтрахт е бил по-добрия тим, но остана оптимист, че Левски ще изгради отбор, който да продължава да побеждава при следващото си участие в Европа.


„Бяхме надиграни през първото полувреме и решихме да отдадем инициативата на противника след почивката, за да се отбраняваме по-добре. Не ни се получи днес играта. Губехме много лесно топката, нямахме подавания. Няма да критикувам отбора, играчите положиха максимални усилия. Отборът на Айнтрахт е по-добър от нашия и това трябва да го приемем“, заяви Костов.

Айнтрахт Франкфурт - Левски

„Разчитахме на контраатаки през второто полувреме, не ни се получи да задържим 0:0 и да направим смените в продължението, които бяхме предвидили. Още през първото полувреме играхме с дълги подавания, което не беше предвидено в нашата игра. Още веднъж мога да повтаря, че не излизахме добре от пресата. Не ни се получи играта просто, това е“.

Айнтрахт Франкфурт - Левски

„Нашите нападатели бяха неутрализирани, с изключение на последните минути. Количеството на нашите атакуващи действия беше слабо. Трябва да запазим играта си, за да разчитаме на нашия футбол, на тренировките, които провеждаме, за да може всички играчи да участват и във фаза защита, и фаза атака“.

Айнтрахт Франкфурт - Левски

„Благодаря на феновете от името на нашия отбор, нашия клуб. Много е приятно, че имаме такава поддръжка, апелът ми е да продължават да го правят и в шампионатните игри, където сме изоставащи, имаме две загуби“.

Айнтрахт Франкфурт - Левски

„Очаквахме европейското пътешествие да стигне напред. Въпросът е да изградим отбор, който да продължава да побеждава и да бъде по-добър при следващото участие“, завърши Костов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.