ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Костадинов за Сираков: Не можем да следваме лидери, които ни лъжат

0
Димитър Костадинов, Левски на левскарите
Снимка: LAP.bg

Председателят на „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов зае страната на Иво Ивков и Станимир Стоилов в откритата война срещу Наско Сираков. Костадинов смята, че Сираков е лъжецът на „Герена“, визирайки спора за това дали в Левски е постъпила оферта за 6 милиона лева за Хосе Кордоба.

Миналата седмица Сираков каза, че тази информация е „класическа лъжа“. След това пък Мъри Стоилов каза, че не е лъжа, а истина. В понеделник Иво Ивков е показал пред избрани журналисти офертата за Кордоба.

„Доволни сме, че истината все пак възтържествува. Информацията, която господин Сираков обяви за „класическа лъжа“ се оказа „класическа истина“. Имало е оферти, които са били на така стойност, че са щели да спасят клуба и да освободят от тези зависимости, които са се натрупали през годините“, каза Димитър Костадинов пред БНТ.

„Левскарските ценности не ни позволяват да следваме лидери, които ни лъжат. За сметка на това съм щастлив, че вече има достойни и доказани лидери – Станимир Стоилов като старши треньор и Ивайло Ивков като изпълнителен директор“, добави още председателят на сдружението.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.