Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кошмарът за Неймар се потвърди: Пропуска Копа Америка

0
неймар
Снимка: БТА

Голямата звезда на Бразилия Неймар няма да може да участва на Копа Америка през идното лято. Това потвърди местният лекар Родриго Ласмар.

Неймар скъса предна кръстна връзка и няма да може да се възстанови навреме за големия турнир, който Бразилия има амбиции да спечели.

„Няма да има време, твърде е рано. Няма смисъл да се прескачат стъпки от възстановяването. Затова очакванията са той да е готов за завръщане в началото на новата кампания, което е през август“, каза Родриго Ласмар.

Неймар премина тази година в саудитския Ал Хилал, напускайки Пари Сен Жермен, но сериозната контузия го ограничи до само 5 мача за новия му отбор.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.