ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кошмарен за Берое съдия му свири в Бистрица

0
Берое
Снимка: lap.bg

В Берое с основание се притесняват дали Георги Кабаков ще ръководи обективно днешната му среща с ЦСКА 1948 от осминафиналите за Купата на България в Бистрица.

Причината е, че в последния мач, който най-добрият ни рефер свири на Берое, той меко казано ощети тима.

Преди повече от четири месеца – на 29 юли, беройци гостуваха на Хебър в сблъсък от третия кръг, след като бяха спечелили първите си два двубоя в първенството.

Берое изгуби с 0:1, след като още в края на първото полувреме остана с 10 души, тъй като с втори жълти картон бе изгонен Жорди Говеа. До почивката жълти картони бяха получили също Лучано Скуадроне и Едвин Ласо.

През второто полувреме арбитърът продължи да вдига картони за щяло и нещяло на гостите и декорира в жълто Енцо Еспиноса, Тиаго Сейхас и Александър Петров.

Оттогава Кабаков не бе ръководил двубой на Берое. Какви ли решения ще вземе той днес?


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.