Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кошмарен съдия за Лудогорец свири България – Литва

0
България
Снимка: lap.bg

От УЕФА определиха съдийската бригада, която ще ръководи европейска квалификациия между България и Литва в събота на Националния стадион „Васил Левски“ в София. Главен съдия ще бъде Гиорги Круашвили от Грузия, който ръководи двубоя между Тотнъм и Лудогорец, завършил с убедителен успех с 4:0 на „шпорите“ в Лондон през 2020 година.

Негови асистенти ще бъдат сънародниците му Леван Варамишвили и Заза Пипиа.

България заема предпоследното място в група G с 2 точки и няма шанс за класиране на финалите в Германия през 2024 година. Със същия актив тимът на Литва е на последното пето място заради един гол по-лоша голова разлика.

Първата среща между двата отбора в Каунас завърши 1:1.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.