ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кошмар за четирима от Спартак в Турция

0
Спартак Варна
Снимка: Facebook

Кошмар за четирима футболисти на варненския Спартак след пристигането на отбора в Турция. В Алания „соколите“ ще бъдат на двуседмичен лагер.

Личният багаж на четирима от футболистите бе загубен на път към турския курорт, където варненци пристигнаха след полет от Истанбул. „Пострадалите“ са Никола Борисов, Нейтън Олдър, Стефан Петков и Кристиано Фигейредо. Те остават без багаж за няколко дни, докато не бъде намерен и доставен в Турция.

Веднага след настаняването в петзвездния хотел Selene Beach & Spa тимът, воден от Димитър Димитров, проведе тонизираща тренировка.

Първата от четирите контроли на „соколите“ на турска земя е на 21 януари срещу украинския Черноморец Одеса.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.