ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Копич: Постигнах максимума с Ботев, клубът има армия от фенове

0
Желко Копич
LAP.bg

Бившият треньор на Ботев Пловдив – Желко Копич, си постави много висока оценка за престоя си при „канарчетата“. Специалистът, който е водил и хърватския гранд Динамо Загреб сподели пред gol.hr, че Пловдив е много красив град с богата история, в който с Ботев е постигнал максимума откъм резултати. Той припомня, че е поел отбора в момент, в който „жълто-черните“ не са имали и една точка, а след напускането му са били на десетата позиция.

„Може да се каже, че откъм резултати постигнах максимума, като това се отнася и за налагането на млади играчи. Получиха шанс и го използваха. Имаше хубави неща и мога да кажа, че съм доволен от свършената работа“.

Ботев Пловдив тренира на Колежа

„Ботев е клуб с големи традиции с армия от фенове и тази комбинация бе интересна за мен. Завършването на новия им стадион ще донесе нови качества и енергия в клуба. Бях приятно изненадан от Пловдив. Това е прекрасен град с богата история. Хората са много отворени и приятни“, продължава Копич.

Копич коментира и националния отбор на страната ни, заявявайки че Младен Кръстаич е донесъл моментен импулс, който е бил стопиран от двете загуби в европейските квалификации – Черна гора (0:1) и Унгария (0:3).

Младен Кръстаич

„През миналата година начело на националния им отбор застана Младен Кръстаич, който в началото донесе положителен импулс и мненията за тима бяха позитивни. Загубите от Черна гора и Унгария обаче отново изведоха на преден план проблемите в българския футбол – инфраструктурата и работата с младите играчи“, обобщава Копич.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.