Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фенербахче идва с кадрови проблеми в Разград

0
Фенербахче - Лудогорец
Снимка: БТА / BTA

Фенербахче ще трябва да се оправя с някои кадрови проблеми преди гостуването в Разград срещу Лудогорец в Лигата на конференциите следващия четвъртък от 22:00 часа. Един от техните ключови играчи – Фред, е получил контузия след победата с 5:0 над Пендикспор през уикенда и няма да може да участва в следващите два мача срещу Трабзонспор и Лудогорец.

Освен това, „фенерите“ ще треперят до последно и около двамата си централни защитници, които играха в последния им успех с 3:1 над орлите в Истанбул. Александър Джику вероятно ще пропусне мача, а възстановяването на Родриго Бекао е по-обнадеждаващо и не е изключено той да се завърне за мача срещу Трабзонспор.

Въпреки тези проблеми, Фенербахче продължава с феноменалната си серия от 19 поредни победи през сезона във всички турнири. Те доминират в турското първенство, където са лидери с 30 точки от 10 мача, водейки с два точки пред Галатасарай. Също така, те се представят отлично и в Лигата на конференциите, където имат 9 точки от 3 мача и са лидери в група H, следвани от Нордселанд и Лудогорец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.