ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кога и къде ще можем да гледаме битките на братя Пулеви?

0
Тервел Пулев
Снимка: Тервел Пулев/Facebook

Голямата бойна галавечер с участието на Кубрат и Тервел Пулеви ще се излъчва в каналите на bTV Media Group. Шоуто в Коста Меса е на 15 декември (петък).

Прякото излъчване от Калифорния ще започне в 5 часа сутринта по телевизия bTV. На галата ще има както срещи по правилата на бокса, така и в смесените бойни изкуства. Съперник на Кубрат ще е коравият поляк Анджей Вавжик, а Тервел ще мери сили с американеца Дионардо Майнър.

Двамата българи вече се готвят с пълна сила на американска земя. Лагерът им е в Лас Вегас. По-малкият от братя Пулеви споделя редовно кадри от тренировките на нашите бойци на профилите си в социалните медии.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.