Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кметът решава бъдещето на Пирин

0
Пирин
Снимка: lap.bg

Кметът на община Благоевград Илко Стоянов прави всичко възможно, за да намери спонсори за представителния тим на клуба и той да бъде обезпечен за новия сезон. Градоначалникът покани спортни деятели, представители на бизнеса, футболни фенове и всички заинтересовани лица от Пирин на разговор, на който ще бъде обсъдено бъдещето на благоевградския клуб.

Срещата ще се проведе днес от 17,30 часа в зала „22 септември“. В рамките на форума всеки от присъстващите може да зададе своите въпроси и да направи предложения за перспективите пред отбора.

Пирин в момента се подготвя под ръководството на Радослав Митревски с останали играчи от миналия сезон и юноши на клуба. Ръководството обаче се надява да осигури свежи пари за привличането на минимални, но стойностни попълнения.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.