Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Кметът на Пловдив вбеси феновете на Ботев

0
Здравко Димитров
Снимка: уикипедия

Пловдивският градоначалник каза нещо, което със сигурност няма да се хареса на привържениците на местния Ботев. Тези негови думи може да провокират нови протести на бултрасите, които само преди дни блокираха улици в града в знак на недоволство за довършването на Колежа.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров обяви, че предложението за дофинансиране на строителството на стадион „Христо Ботев“ може да бъде изтеглено. Зико разкри това след края на днешната си среща с фенове на Локомотив.

Димитров заяви, че ще държи на пълен консенсус за бъдещите решения за двата стадиона. Той допълни, че в понеделник ще има среща с клубните ръководства на Ботев и Локомотив.

Ще направя всичко възможно аз и ОбС да предприемем най-доброто за двата клуба. Може и за стадион „Локомотив“ да отпуснем средства. Ще има нова среща в понеделник, не искам двете ръководства да бъдат неспокойни. Нормално е, аз винаги съм казвал, че не деля феновете. Както искам да се завърши единия стадион, така и другия. Винаги феновете на Локомотив са били коректни към мен. Може да изтеглим предложението за стадион „Христо Ботев“, докато няма пълен консенсус, коментира Димитров.
Видяно 101 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.