ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кметът на Враца: Ботев е най-мразеният от „трезвите“ от БФС

0
Ботев Враца
Снимка: Фейсбук

Кметът на Враца – Калин Каменов, излезе с гневен пост в социалните мрежи. Този пост е насочен към БФС и Борислав Михайлов, които според Каменов ненавиждат местния Ботев Враца. Според градоначалника врачани са ощетени с 15 точки от съдийските отсъждания в течение на сезона. Каменов обаче е убеден, че тимът ще се бори докрай, а загатна и за възможно изваждане от групата – не е ясно при какви обстоятелства.

Ето част от текста на Каменов:

„Вече категорично мога да заявя, че Ботев Враца е най-мразеният от „трезвото“ ръководството на бфс, футболен отбор в България“.

„Въпреки това вярвам, че справедливостта рано или късно ще възтържествува. Убеден съм, че неправдата прави един екип още по-силен и сплотен. Ние ще се борим докрай за своята чест. Никой не може да ни отнеме това, което можем да постигнем сами“.

„Не забравяйте, че достойнството не се купува, то се заслужава!!!

Коса се присажда, чест НЕ!!!“, е част от написаното от Каменов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.