ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Клоп след дербито: Това е моят Ливърпул, влюбен съм в нашите фенове!

0
Юрген Клоп
Снимка: Twitter

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп бе щастлив след победата на „червените“ в дербито на Мърсисайд срещу Евертън, която се оказа и първа през новата година.

Германецът подчерта, че е видял този Ливърпул, който иска да вижда. Той заяви, че успехът е върнал и вярата на тима, че може отново да побеждава.

„Тази вечер изглеждахме като себе си. Резултатът е огромно облекчение. Днес всички си върнаха малка част от вярата и искаме да продължим по същия начин“, каза Юрген Клоп.

 Атмосферата на „Анфийлд“ беше прекрасна. Влюбен съм в нашите фенове, а футболистите им се отплатиха. Получи се истинско дерби. Днес се насладих на всяка една секунда от мача“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.