ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Клоп посочи ход на Анчелоти, който е матирал Ливърпул

0
Юрген Клоп
Twitter

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че ход на Карло Анчелоти на практика е матирал отбора му по време на 1/8-финалния сблъсък на „Анфийлд“ в Шампионска лига.

Мърсисайдци загубиха с 2:5 от Реал Мадрид и ще трябва да наваксват три гола в реванша на „Сантяго Бернабеу“, ако искат да се класират за 1/4-финалите.

Ливърпул започна много силно срещата и тормозеше Реал основно през десния фланг, но в един момент атаките на тима от там бяха тотално неутрализирани.

Според Клоп причината за това е принудителната поява на Начо Фернандес в края на първата част, който замени контузилия се Дейвид Алаба.

Попитан какво е спряло Ливърпул да продължи да жъне успехи по десния фланг, Клоп отговори: „Начо. Начо влезе. Беше страхотен. Не знам колко години е в Реал Мадрид, но беше страхотен.”


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.