ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Клоп: Добре, че играем с Реал сега, а не преди няколко седмици

0
Юрген Клоп
Снимка: Twitter

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че мърсисайдци имат късмет да се изправят срещу Реал Мадрид сега, а не преди няколко седмици. „Червените“ успяха да подобрят формата си в последните няколко мача и се надяват на положителен резултат срещу „кралете“.

„Трябва да изиграем супер мач срещу Реал. Дори два супер мача, за да се класираме напред. Нямам проблем с това. Шампионската лига е важна, доволен съм, че играем сега, а не преди няколко седмици. Специален момент е и нямам търпение“, каза Клоп.

По отношение на миналогодишния финал на Шампионска лига между Ливърпул и Реал, загубен от мърсисайдци, Клоп каза: „Мачовете са съвсем различни, това е един от най-големите клубове в света. Играхме финал в Шампионската лига и все още не съм го гледал отново. Но сега знам, че трябва да го направя. Направихме добър мач, но не успяхме да спечелим.“


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.