ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кирил Десподов: Затворихме устите на критиците

0
Лудогорец Кирил Десподов
LAP.bg

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов даде своето мнение след победата над Балкани с резултат 4:0, която класира „зелените“ за втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Десподов заяви, че за съжаление на много критици, неговият тим е спечелил, а така е затворил и устите на доста хора.

„Всяко начало е тежко. За съжаление на доста критици в България, Лудогорец успя да покаже лицето, което заслужава да показва в мачовете. Много силно се надявам сега да напишат как Лудогорец е показал как се играе футбол на Балканите. Мисля, че затворихме доста усти“, каза Десподов.

„Определено имаше напрежение, настроението не беше добро. Нормално е да има притеснение. Има доста класа в тази съблекалня. Отборът има качествата да вкара повече от три гола. Днес си поправихме грешката. Надявам се оттук нашият върховен път да тръгне напред“, добави още той.

Цялото изказване на Десподов гледайте във видеото:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.