Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кирил Десподов се включи в кампанията на „Levski Family“

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Ултраси на Левски получиха специален спортен екип от капитана на Лудогорец и бивша звезда на ЦСКА – Кирил Десподов. Те благодариха на нападателя за участието му в благотворителната им кампания.

„Клуб на Привържениците на Левски „Ултра Варна“ изказва благодарности към капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов и към д-р Десислав Тасков за участието им в благотворителната кампания на Асоциация „Levski Family“ – подкрепа за Матео Крум Иванов!

Г-н Десподов обеща, дари и подписа екипа си от мача със Сърбия, в който отбеляза гол за България Фланелката ще бъде предоставена на Асоциация „Levski Family“ с цел събиране на средства за лечението на 7 годишния Матео Крум Иванов, страдащ от рядко заболяване.

Благодарим за подкрепата!

Успех, Матео!“, гласи съобщението.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.