Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кирил Десподов е козът на Лудогорец за триумф

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Когато за един отбор е най-тежко, когато един отбор непременно се нуждае от резултат, особено, когато се касае за турнирен сблъсък, в който няма право на грешка, на преден план излизат неговите лидери. Тези, които само с едно отиграване, с едно подаване или вкаран гол, могат да направят разликата в мача.

Лудогорец има привилегията да разполага с такъв играч в лицето на Кирил Десподов, който е и най-добрия български футболист изобщо през последните години. И е важно да се отбележи, че нападателят неведнъж е доказвал, че като истински капитан не само може да поведе отбора си в решителни битки, а и да ги решава.

Така че феновете на „орлите“ и тези на българския футбол очакват с основание най-доброто от Кирил и тази вечер срещу Олимпия в Любляна, за да постигне тимът крайната си цел. Безспорно е, че Лудогорец има и други стойностни изпълнители, а и знае как се печелят такива европейски двубои, но Десподов е основният коз и именно неговата игра ще е барометър за представянето на целия отбор.

Иначе като поведение футболистите на българския шампион трябва да са търпеливи, спокойни и концентрирани през цялото време, и да се стремят да не допускат непредизвикани грешки. Подобни срещи могат да бъдат решени от тънки детайл, само от един миг, от един гол, от една ситуация и затова разградчани трябва са внимателни, и да търсят своето разумно и с прагматичен стил. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.