ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кикбокс легендата Бадр Хари ще се бие в Бургас през октомври

0
Бадр Хари
glorykickboxing.com

Кикбокс легендата Бадр Хари (106-16, 92 нокаута) ще се състезава на GLORY 89 в Бургас на 7 октомври, съобщиха официално от организаторите на мероприятието. Това ще е едно от най-големите спортни събития в Източна Европа изобщо, и огромна реклама за българските бойни спортове.

Първоначално той трябваше да се състезава на GLORY 88 в Париж по-рано този месец, но се оттегли по състрадателни причини след опустошителното земетресение, което засегна родната му страна Мароко.

Сега легендата на кикбокса ще се изправи срещу естонеца Уку Юрендал (19-8, 15 KO), като победителят ще се класира за Гран при на GLORY в тежка категория през декември.

Юрендал е добре познат у нас, като бе една от звездите на международната верига SENSHI в последните години.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.