ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Катарци подготвят масивна оферта за Манчестър Юнайтед

0
Манчестър Юнайтед, лого, емблема
Twitter.com

Катарски инвеститори, свързани с кралската фамилия в страната, подготвят оферта за Манчестър Юнайтед, която ще бъде пратена до клуба в следващите дни. Това съобщава специализираният сайт „Блумбърг“.

Милиардерите от азиатската страна имат планове да придобият целия клуб, а не само определен брой акции, каквито информации циркулират често из някои ежедневници на Острова.

Очаква се консорциумът от емирството да отправи първоначално запитване за собствеността на „червените дяволи“ към семейство Глейзър в края на тази седмица. Представители на Катар Спортс Инвестмънтс пък помагат при изготвянето на офертата от финансова страна.

Стана ясно, че сър Джим Ратклиф официално се включи в наддаването за собствеността на Юнайтед. Той направи това през миналия месец, след като семейство Глейзър обявиха официално, че са започнали да разглеждат опции за потенциална продажба.

 „Червените дяволи“ са на трето място във Висшата лига с 46 точки след 23 изиграни мача.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.