Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Катандзаро връща Димо Кръстев на Фиорентина

0
Димо Кръстев
Facebook.com/Team Bulgaria

Катандзаро обмисля дали да прекрати още през зимата наема на българския национал Димо Кръстев, пишат италианските медии. Защитникът е собственост на Фиорентина, но в началото на сезона бе преотстъпен в тима от Серия Б.

Идеята на „виолетовите“ беше той да натрупа повече иргово време и опит, за да е готов за срещите от елита. В Катандзаро обаче Кръстев не получи шанс.

Българинът игра само при победата над Фоджа с 1:0 за Купата на Италия, а за първенство дебютира чак на 26 декември при загубата от Реджана с 0:1. Димо бе титуляри и игра до 62-рата минута, когато Лука Крайнц влезе на негово място.

Ако бъде върнат, Фиорентина ще му търси нов отбор за пролетта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.