ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Каталунски разгром и мадридски сълзи в ШЛ (резултати)

0
лого на шампионска лига
Лого на Шампионска лига.

Шампионска лига се завърна! Първите 8 мача от груповата фаза предложиха зрелище, но не и изненади. Фаворитите успяха да вземат своето, с изключение на Милан, който не успя да победи Нюкасъл като домакин.

Барселона поднесе най-разгромната победа – с 5:0 над Антверп. И докато каталунците ликуваха, друг испански тим – Атлетико Мадрид, бе „разплакан“ в Рим, след като Лацио вкара в 95-ата минута, за да изравни за 1:1.

Шампионът на Европа Манчестър Сити обърна Цървена звезда и го победи с 3:1 на „Етихад“. Голямото дерби в „групата на смъртта“ между ПСЖ и Борусия Дортмунд бе спечелено от парижани с 2:0.

Всички резултати в Шампионска лига:

Милан 0:0 Нюкасъл

Йънг Бойс 1:3 РБ Лайпциг

Шахтьор 1:3 Порто

Фейенорд 2:0 Селтик

ПСЖ 2:0 Дортмунд

Манчестър Сити 3:1 Цървена звезда

Лацио 1:1 Атлетико Мадрид

Барселона 5:0 Антверп

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.