ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Капитанът на Лудогорец: Важното е да сме единни и да постигаме целите си

1
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Капитанът на Лудогорец Бърнард Текпетей сподели мнението си след разгромната победа над Спартак Търнава с 4:0 в Лига на конференциите.

„Най-важна е победата. От началото на срещата се опитахме да контролираме събитията на терена и мисля, че успяхме да диктуваме случващото се на игралното поле. Много е трудно да си капитан, но имам подкрепата на играчите и на целия клуб. Искаме да вдъхвам увереност на всички. Не е лесно да си капитан, но трябва да сме единни и да постигаме целите си“, каза Текпетей.

„Знаехме, че са добър отбор, но използвахме пространствата зад гърба на защитата им. Треньорът не беше доволен, че не вкарахме през първото полувреме. В първите 15 минути на втората част натиснахме и бяхме сигурни, че ако се разпишем, срещата ще се отвори за нас и това се случи“, добави Бърнард Текпетей.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Един коментар
Коментирай
  1. Снежана Желязкова
    Ганаецът е чудесен! Бижу с характер!