Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Капитанът на ЦСКА е в сериозна опасност да пропусне мача с Лудогорец

0
ЦСКА - Левски, Юрген Матай, Рикардиньо
БТА

ЦСКА не се представи по нужния начин в дербито с Левски и завърши 0:0. „Червените“ имаха едва два точни удара, като можеха и да загубят в края, ако Густаво Бусато не бе спасил дузпата на Ивелин Попов.

Лошите новини за „армейците“ не спират само до загубата на две точки в борбата за 32-ра титла. Няколко играчи на ЦСКА получиха жълти картони срещу Левски, а един от тях е капитанът Юрген Матай.

Нидерландецът вече има 8 официални предупреждения. При следващо такова, той ще пропусне две срещи. За ЦСКА предстоят мачове с Пирин Благоевград и Лудогорец, като в мача с опашкарите Матай трябва да е изключително внимателен, ако не иска да изпусне вероятно ключовият за титлата мач.

С 4 жълти картона в командата на Саша Илич пък са Жеферсон и Станислав Шопов. По правилник, на петото предупреждение те ще изпуснат една среща.

Не е изключено както Матай, така и Жеферсон и Шопов да бъдат съхранени срещу „орлетата“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.