ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Капитан Лева поведе Барса към пълен обрат у дома

0
Барселона Робърт Левандовски
Twitter

Барселона победи с 2:1 Алавес в мач от 13-тия кръг на Ла Лига. Каталунците се ослониха на своя голям лидер Роберт Левандовски, който с двата си гола заличи пасива и донесе успеха в срещата.

Саму изведе гостите напред в 18-ата секунда на двубоя, което беше един от най-бързите голове за последните години в Испания. Впоследствие Барса трудно намираше пътя към вратата на съперника. След почивката обаче успя да го стори.

В 53-тата минута Лева възстанови паритета, след което вкара и втори гол за от дузпа в 78-ата минута, който се оказа и победен.

Той не се беше разписвал в шест поредни срещи и по перфектен начин спря головата си суша. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.