ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Камбуров: Александър Томаш се справя добре

0
Мартин Камбуров
LAP.bg

Легендарният нападател на Локомотив Пловдив и шампион от 2004-а година Мартин Камбуров говори пред „Мач Телеграф“ след дербито между любимите му „смърфове“ и Ботев. Камбуров сподели, че Локомотив е имал по-чисти шансове за гол, но с оглед полученото попадение в края, е добре, че е стигнал до равенство. Голмасторът на българското първенство за всички времена сподели също, че наставникът на „черно-белите“ се справя добре и заслужава да води отбора, въпреки че едва преди няколко седмици имаше сериозни полемики около поста на специалиста.

„Предпочитах Локомотив да победи, но с оглед развитието на мача с Ботев Пловдив и точката е добре дошла. Все пак мачът се игра на базата в Коматево. Това е един от онези мачове с голямо напрежение. Като цяло първото полувреме мина под диктовката на Локо и отборът имаше по-изгодните ситуации. Ботев направи една добра контра в края и поведе“.

„На Локо им трябват точки, за да са в първата шестица. Ботев няма да бъдат застрашени от изпадане, но нямат и шансове да стигнат до Топ 6. Като локомотивец, винаги ще искам Локо да побеждава и да е колкото се може по-напред в класирането“.

„Първите три места изглеждат ясни. Левски вероятно ще са четвърти в класирането. Но и те допускат грешки. Който и да е в Локо, няма да му е лесно. С двама босове и текучество на футболисти. Едни си тръгват, а други идват. Доста е сложно за всеки треньор в тази обстановка, а не само за Томаш. Мисля, че той се справя добре“.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.