Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Какво ще ги правите толкова много играчи, ЦСКА 1948?

0
ЦСКА 1948
LAP.bg

Зимната пауза дойде и както често се случва в последните сезони най-активен на пазара е ЦСКА 1948. В клуба през ьден пристигат нови футболисти. Те са толкова много, че когато се приключи със сделките, повечето хора дори не помнят кои точно са им попълненията.

Зимната пауза наскоро започна, но в клуба от Бистрица вече пристигнаха трима играчи, а се очаква съвсем скоро да се присъедини и четвърти. Не, това няма да е краят – ще има още доста постове от благодетеля Цветомир Найденов със снимки на футболист в социалните мрежи.

При „червените“ късмета си ще пробват Бирсен Карагерен, Педриньо и Райън Бидунга. Чака се сърбинът Игор Иванович.

Поглеждайки състава, с който разполага новия треньор Тодор Янчев, ясно се вижда, че в офанзивен план играчите са прекалено много, докато в дефанзивен прекалено малко. Цели 8 нападателя има в ЦСКА 1948. Отделно започва тенденцията българите да отстъпват местата си на чужденци. Само за една година от чисто български клубът се превърна в смесица, а скоро ще обърне изцяло ситуацията. Последният пример е идването на Педриньо и раздялата с Денислав Александров.

А точно от ЦСКА 1948 се подиграваха на други клубове за две неща – купуване на играчи на килограм и масово привличане на чужденци. 
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.