ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Как български бранд разработва игри, които печелят международни награди

0
CT Interactive игри които печелят награди
Как CT Interactive разработва игри, които печелят международни награди?

CT Interactive е една от най-значимите български компании за разработване на игри. Всеки ден хора от цял свят посещават някои от 1500-те платформи, предлагащи техните игри, и се забавляват с тях.

Успехът на CT Interactive се дължи на комбинацията от анализиране на пазарните тенденции и поведението на играчите, както и на набирането на информация чрез пряк контакт с клиентите. Този подход позволява на компанията да създава игри с математически модели и механики, които осигуряват отлично и запомнящо се изживяване.

Димитър Николов, продуктов директор на CT Interactive, сподели, че всички игри на компанията са разработени вътрешно, но те активно сътрудничат с операторите, особено при създаването на брандирани игри, които отговарят на специфичните нужди на тези оператори. Този подход им позволява да посрещнат уникалните изисквания на различните оператори, като същевременно запазват високото качество на основните си дизайни на игри.

Актуалните тенденции в дизайна на игрите изтъкват нарастващото търсене на игри с лесно постижими бонусни функции. Играчите, повлияни от трендовете в социалните медии, търсят бързи награди, които предлагат незабавен прилив на допамин. Това води до преминаване към по-бърз геймплей, който CT Interactive интегрира в своите игри.

Николов също така обясни, че онлайн игрите, особено тези за мобилни устройства, имат специфични изисквания по отношение на хардуерната мощност, визуалното натоварване и размера на екрана. CT Interactive обръща специално внимание на тези фактори, за да гарантира, че всички функции са ефективно представени на по-малки екрани,без да се прави никакъв компромис с качеството на игровото изживяване.

CT Interactive спазва стриктна стратегия за издаване на нови игри. Компанията пуска по две нови заглавия всеки месец, като графикът е съобразен със сезонни събития и празници, за да се увеличи участието на играчите. Работата с партньори, стриймъри и инфлуенсъри също помага за популяризирането на новите продукти.

Процесът на разработване на игри в CT Interactive е съобразен с последните тенденции, технологични иновации и желанията на играчите. Той изисква стратегическо планиране и добро познаване на бизнес средата. В резултат на това се получават игри, които не само привличат и задържат вниманието на потребителите, но и печелят редица престижни награди от цял свят, и се нареждат сред най-добрите в бранша.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.