ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Как Бруно Балтазар може да спечели ботевистите

0
Бруно Балтазар
Снимка: lap.bg

Новият треньор на Ботев Пловдив Бруно Балтазар води отбора вече в седем пролетни мача, но още не е убедил компетентната публика на „канарчетата“, че под неговото ръководство тимът тръгва нагоре. Обаче програмата му предоставя перфектна възможност да спечели публиката на своя страна.

Единият вариант, който е и най-сигурен, е да победи Левски и Лудогорец в първите два мача на обновения „Христо Ботев“. Втората възможност минава през добра игра в мачовете срещу тези два тима и печелене на точки в тях, а третият вариант е да вземе поне 10-11 точки в оставащите пет срещи до края на редовния сезон. В тях ботевци приемат също Спартак Варна у дома и гостуват на Славия и Пирин.

Балтазар трябва да е наясно, че публиката на Ботев ще му бъде благодарна и признателна, ако покаже с работата си и най-вече с играта и резултатите на тима, че заслужава нейната обич и подкрепа. Простичко е, тъй като феновете на „канарчетата“ винаги са искали само едно – любимият им Ботев да практикува атакуващ, комбинативен и печеливш футбол.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.