Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юве затвърди второто си място

0
ювентус кремонезе
Снимка: БТА

Отборът на Ювентус постигна трети пореден успех в италианската Серия „А“. „Бианконерите“ победиха гостуващия тим на Кремонезе с 2:0 в мач от 35-и кръг на Калчото и по този начин се утвърди ендолично на втората позиция зад шампиона Наполи.

Срещата започна неприятно за „Старата госпожа“. Френският национал Пол Погба започна като титуляр за пръв път от близо година, след като постояно бе контузен през този сезон. За съжаление на феновете на Юве, Погба отново получи травма и бе заменен принудително от Аркадиуш Милик в 24′.

Головете за „черно-белите“ паднаха през втората част. Николо Фаджиоли откри в 55′, а защитникът Бремер оформи крайния резултат в 79′.

Ювентус заема второ място с 69 точки, като Милан, който заема 5-а позиция, има 8 точки по-малко. Играчите на Давиде Балардини почти със сигурност ще изпаднат. Кремонезе се намира на предпоследната 19-а позиция с 24 точки, на 6 от зоната на спасението.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.