Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юве продължава похода към Европа след измъчена победа

0
ювентус сампдория
Снимка: БТА

Въпреки че доминираше и заслужаваше победата, отборът на Ювентус трябваше да се потруди доста сериозно за трите точки в мача от 26-и кръг на италианската Серия „А“ срещу гостуващия тим на Сампдория. Играчите на Масимилиано Алгери спечелиха домакинството си на „Алианц Стейдиъм“ с 4:2 и записаха 5-и триумф в последните си 6 мача в Калчото.

Срещата започна чуденсо за „бианконерите“, които водеха с 2:0 преди да е изминал и половин час игра след попадения на Бремер в 11′ и Адриен Рабио в 26′. Играчите на Деян Станкович не се отказаха и на свой ред пуснаха кръв на съперника, като само в рамките на две минути върнаха и двете попадения. Първият гол бе дело на Томазо Аугело в 31′, а минута по-късно Филип Джурич възстанови равенството.

„Старата госпожа“ започна втората част с желание и агресия, но успяха да поведат чак в средата на полувремето, когато Рабио вкара втория си гол. В 69′ интригата можеше да приключи, но Душан Влахович пропусна дузпа и серията му без голове вече е 7. Крайният резултат бе оформен в добавеното време от Матиас Суле.

Ювентус се изкачи до 7-мо място с 38 точки в актива си, докато Сампдория остава на последната 20-а позиция с 12 пункта.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.