Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юве отново взе „Дерби д’Италия“

0
ювентус
Снимка: БТА

Ювентус спечели Дербито на Италия за втори път през настоящия сезон. „Бианконерите“ победиха Интер катогост с минималното 1:0 и поставиха сериозен прът в колелото на „нерадзурите“ в битката им за място в Топ 4 на Серия „А“.

Единственият гол в последния мач от 27-ия кръг на Калчото отбеляза Филип Костич в 23′ след асистенция на Адриен Рабио. През второто полувреме възпитаниците на Маск Алегри предимно се отбраняваха и играеха на контраатаки. Играчите на Симоне Индзаги контролираха темпото на игра, но добрата игра в защита на „Старата госпожа“ отчая домакинските фенове на „Джузепе Меаца“, които така и не успяха да зърнат гол срещу Ювентус през тази кампания.

Интер се смъкна до трета позиция с актив от 50 точки, докато торинци остават седми в подреждането с 41 точки, на 4 от шестия Аталанта.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.