Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юве излезе сух от Лисабон и мечтае за европейска слава

0
Ювентус
БТА

Италианският гранд Ювентус се класира за полуфиналите на втория по сила турнир на УЕФА Лига Европа, след като отстрани Спортинг Лисабон на 1/4-финалната фаза.

„Бианконерите“ завършиха наравно със Спортинг в Лисабон при резултат 1:1, но с общ резултат 2:1 от двата мача се класираха напред.

Адриен Рабио даде ранен аванс на гостите с попадение още в деветата минута. Спортинг обаче показа отлична реакция и изравни в 20-ата.

До края на мача обаче домакините така и не успяха да вкарат втори гол в опит да стигнат поне до продължения. На полуфиналите Юве ще срещне Севиля, който отстрани Манчестър Юнайтед.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.