ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Джъстин Гейджи и Алекс Перейра ликуваха на UFC 291

0
алекс перейра
Снимка; БТА

Джъстин Гейджи нокаутира във втория рунд Дъстин Порие на голямата галавечер на  UFC в Солт Лейк Сити. Американецът спечели титлата BMF след зрелищната си победа.

Гейджи държеше дистанция от самото начало, за да се опази от комбинациите на Порие. Все пак двамата се хвърлиха на луди размени, като след една Джъстин получи неприятна аркада на лявото око, която наруши зрението му.

С хайкик Джъстин Гейджи изненада Диаманта и го изпрати директно в нокаут. С триумфа си той се циментира като претендент за титлата в лека категория. Преди това Ислам Махачев и Чарлс Оливейра трябва да разчистят сметките си за пояса.

В подглавното събитие Алекс Перейра стигна до неединодушно съдийско решение срещу Ян Блахович и така спечели своя дебют в лека тежка категория на UFC.

Полякът заложи на борбата, но така и не успя да стигне до удобна ситуация за събмишън и единственно постигна контрол в пет от 15-е минути. Бразилецът пък вкара повече значими удари и бе по-свеж, за да убеди двама от тримата съдии, че заслужава повече победата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.