Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Юрген Матей: Всеки скача срещу ЦСКА

0
ЦСКА Маурисио Гарсез Юрген Матей
Lap.bg

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей говори след равенството 3:3 срещу Шахтьор Караганда в приятелски мач. Това беше последната проверка на столичния гранд на зимния лагер в Турция.

Нидерландецът направи цялостен анализ на изминалата подготовка в Белек.

„Завършихме 3:3, което означава, че не се справихме в защита. Супер изморени сме. Доволни сме от енергията, която вложихме в днешната контрола. В последните 2-3 мача се справяме по-добре, отколкото в началото“, започна Матей. 

ЦСКА

„Вече играем с една и съща схема от доста дълго време. Всеки ден вършим различна, специфична работа и това не е лесно. Опитваме да подобряваме пресата, ние сме заедно по 24 часа 7 дни в седмицата, което е добре за нас и ще е приложимо занапред. Мисля, че това подобрение се вижда в мачовете. Треньорът иска да се подобрява, както и ние“, добави той.

„Мисля, че всички в отбора са на мнение, че той (Тобиас Хайнц) е много силен футболист. Носи нещо ново в отбора. Оттук насетне е време да покаже защо е привлечен и да демонстрира качества. Той се адаптира бързо тук и мисля, че ще се подобрява“.

„ЦСКА трябва да е по-доминантен отбор във всеки един мач и това започва от защитата. В някои мачове много страдахме и трябваше да се борим много. В голям процент от тези мачове печелехме трите точки, но клуб като ЦСКА трябва да е по-доминантен.“


„Трудно е да кажа. Мисля, че миналата година по това време играех най-добрият си футбол, но видяхте, ме през втория дял от сезона играхме кошмарно. Всеки срещу ЦСКА се опитва да играе по най-добрия начин.“

„Всеки скача срещу ЦСКА. Ние трябва да сме стабилни и спокойни. Имаме качеството да печелим мачове, показахме го в първата част от шампионата, просто трябва да сме спокойни и да даваме всичко от себе си“, заключи Юрген Матей. 

Видяно 67 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан Митев
Красиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.