Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Жорди Кайседо от Турция: Слава Богу – добре съм

0
Жорди Кайседо
Снимка: lap.bg

Бившият голмайстор на ЦСКА Жорди Кайседо благодари на всички фенове, които са му писали след тежкото земетресение в Турция, отнело живота на хиляди.

Той информира обществеността, че е добре и не е засегнат от бедствието. В момента Кайседо играе в отбора на турския Сиваспор.

„Искам публично да благодаря на всички онези хора, които ми писаха и се тревожеха за мен и семейството ми, искам да им кажа, че слава Богу, сме добре и ви благодарим от дъното на сърцата си за проявената подкрепа”, написа 25-годишният футболист.

Кайседо пристигна в Сиваспор на 29 януари, а два дни по-късно дебютира за новия си тим при победата над Анталияспор с 3:0.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.