ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Линдсет: Знаем за финансите и влиянието на други отбори

0
Джонатан Линдсет
Източник: ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Джонатан Линдсет намекна за подкрепа към друг отбор или отбори в българското първенство. Норвежецът коментира какво е изпитал след победата над Берое (4:1) от 19-ия кръг на efbet Лига.

Полузащитникът остана впечатлен от феновете на „армейците“ при гостуването.

„Чувството, което изпитах, беше сплотеност. Ако искаме да спечелим като отбор, като клуб, се нуждаем от сплотеност, трябва да бъдем заедно! Знаем всичко за останалите отбори“, призна Линдсет. 

„Знаем с какви финанси и влияние разполагат. Но ние сме ЦСКА! Ние сме заедно! Трябва да се държим заедно, независимо от всичко!“, добави той. 

Линдсет е един от най-постоянните играчи на „червените“ в хода на сезона. 

Джонатан Линдсет

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.