ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Йомов: Животът се променя само към добро

0
Георги Йомов
БТА

Фланговият нападател на ЦСКА – Георги Йомов, сподели първата си публикация в социалните мрежи от август месец насам. Припомняме, че той не е играл от 18.08, когато „червените“ посрещнаха Базел в първия мач от плейофите на Лига на конференциите. Тогава ЦСКА спечели с 1:0 на „Васил Левски“.

Седмица по-късно и часове преди реванша с швейцарците, европейската футболна централа УЕФА изпрати писмо до „армейците“, че в организма на Йомов е открито забранено вещество.

Все още няма официална позиция за колко време ще бъде наказан Йомов, като се въртят различни предположения в медиите.

Под снимка в Инстаграм Йомов получи коментар от сина на Даниел Боримиров – Алекс, гласящ: „Животът се променя“, а Йомов отговори: „Само към добро“.

Боримиров и Йомов се познават от юношеските години в Левски, а по-късно бяха съотборници и в Славия, където престоят на крилото бе ознаменуван с Купа на България през 2018-а година. 

Йомов получи много окуражаващи съобщения от фенове на ЦСКА, които гласяха, че очакват негово скорошно завръщане.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.