Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Йоана Динева-Макмилън направи фурор на Polaris в Лондон

0
Йоана Динева-Макмилън
Снимка: Polaris

Йоана Динева-Макмилън спечели квалификациония турнир на най-елитната професионална граплинг организация в Европа – Polaris.

Състезателката на Левски София постигна пет безапелационни победи със събмишън. Три от съперничките си предаде с „heel hook“, една с „toe hold“ и една с „rear naked“, научи Nostrabet. Надви три британки, една испанка и една бразилка в категория до 66 килограма. 

Триумфът осигури участие на Гран При турнир с награда 20 хиляди щатски долара на 11 март – отново в Лондон. Йоана ще бъде в компанията на други 7 състезателки, които са само с покани.

Йоана Динева-Макмилън

Йоана Динева-Макмилън е българска състезателка по бразилско джу джицу и събмишън граплинг, която е носител на черен колан в BJJ. От 13-годишна възраст тя заживява в Канада, а години по-късно се запознава със своя бъдещ съпруг и ментор в бойните спортове в северноамериканската държава.

Двамата тренират и в екзотичната Коста Рика за определен период от време, а по-късно пристигат заедно в България, където в последните години и преподават. 

Йоана Динева-Макмилън Борис Тонев

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.