ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Жалко! Кирил Милов няма да се бори на Световното

0
Кирил Милов
Снимка: Световна федерация по борба/uww.com

Кирил Милов получи травма и отпадна в последния момент от състава ни за Световното първенството по борба. Шампионатът започва днес в сръбската столица Белград. Той се явява първа квалификация за Олимпиадата в Париж 2024.

Европейският шампион от Будапеща 2022 и двукратен световен вицешампион е със счупена костица на крака. Ще се наложи в следващия месец кракът му да бъде обездвижен.

Все пак Милов ще има шанс да гони квота на двата квалификационни турнира догодина. Първо на европейската пресявка в Баку (4-7 април), а след това и на световната в Истанбул (9-10 май). 

По този начин България остана без участник в категория до 97 кг на Мондиала в класическия стил.

Кирил Милов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.