Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Онс Жабер ще се завърне на корта с победа според Palms Bet

0
Онс Жабер - Арина Сабаленка
БТА / BTA

След края на последния за годината турнир от Големия шлем – US Open, е време отново да тенис елитът да се завърне към едноседмичните надпревари. Една от тях е отново на американска земя в Сани Диего, като турнирът е от категория WTA 500.

Един от мачовете, които приковават вниманието, е този между световната №7 Онс Жабер и Анастасия Потапова. Двете се изправят в среща от 1/8-финалите. Букмейкърът Palms Bet дава предимство за успех на тунизийката с коефициент от 1.46, докато за рускинята 2.66. Това ще бъде втори сблъсък между двете тенисистки, като предишната им среща бе през 2021-а година в Бирмингам и бе спечелена от финалистката на „Уимбълдън“ тази година.

На изминалия US Open Жабер отпадна на 1/8-финалите заради здравословен проблем, но сега изглежда възстановена и готова за новите мачове. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви. От своя страна, Потапова отпадна още в първия кръг в Ню Йорк, а на турнира в Дан Диего вече записа успех с 2:1 сета над американката Алисия Паркс.

Внимание: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.