Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Известна е причината за „синьото“ сбиване във Велико Търново

0
фенове Левски
Facebook.com

Вчерашната загуба на Левски от Черно море с 0:1, дошла и с доста вяла игра, не бе единствената лоша новина в „синия“ лагер.

Агитката на софийския тим, пропътувала разстоянието до Велико Търново, стана свидетел на много грозни сцени. В часовете след мача стана ясно за хвърлени снежни топки и предмети по полицейски коли, след които са задържани 30 души, но и по време на срещата е имало инцидент в един от секторите.

Според съобщения на потребители в социалните мрежи, фенове на тима от небезизвестната фракция „София Запад“ са нападнали друг запалянко с предтекст, че е симпатизант на ЦСКА. Проявата на крайните фенове е била в сериозно числено преимущество.

„Благодаря на всички левскари за боя… ако аз съм чорбар…Даже няма да коментирам, но заради един наркоман целия Запад да ми скача, ега се чустват машини“, пише пострадалият привърженик.

„Значи бият и после им е удобно изкарват момчето чорбар! Разгледайте профила на момчето и вижте, че е Левскар от всякъде! Срам и позор 30 човека да скочат на едно момче. Така прогонват хората от стадиона. Как може да отиде един Левскар на мач и някакви да скачат да бият момчето“, коментира друг фен в защита на бития. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.