ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Изравнени коефициенти за реванша Реал Сосиедад – ПСЖ

0
ПСЖ
Снимка: БТА

Реал Сосиедад посреща Пари Сен Жермен в мач-реванш от осминафиналите в Шампионска лига. „Принцовете“ имат аванс от 2:0 след първата среща на „Парк де Пренс“. Двубоят във вторник вечер може да наблюдавате в ефира на „Макс Спорт“.

Няма изявен фаворит в двубоя на испанска земя. Букмейкърът Sportingwin смята, че победа на андалусийския тим се равнява на 2.55. Успех за гостите от френската столица Париж пък е оценен на 2.77. Равенство според букмейкъра е 3.55.

Реал Сосиедад влиза в двубоя като седми в испанската Ла Лига и след две поредни загуби – една за Купата на краля, една за първенство от Севиля.

ПСЖ пък също навлезе в леко тревожна форма, записвайки две поредни равенства. Устремилият се към трета поредна титла на Франция отбор направи 1:1 с Рен и 0:0 с Монако в последните два кръга.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.