ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Турицов: Изпращаме година с щастливи и тъжни моменти

0
Иван Турицов
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Вицекапитанът на ЦСКА Иван Турицов благодари на привържениците за подкрепата през изминалия сезон. Плевенчанинът го определи за изпълнен с полюсни емоции. 

„Измина още една година… Година, изпълнена с щастливи и тъжни моменти. Благодаря на всеки един, който беше от първия до последния ден и подкрепяше отбора. Само ЦСКА и до скоро!“, Турицов сподели във Facebook. 

За мнозина Турицов е с голяма вина за изпусната титла. Иван пропусна дузпа в последната минута срещу ЦСКА 1948 (1:1) и така 31-кратният шампион отстъпи първото място за сметка на Лудогорец. 

След злощастния мач привържениците изразиха вълна от подкрепа към българския национал. 

Иван Турицов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.