Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Изненада: Ивайло Петев може да поеме Миньор Перник

0
Ивайло Петев
БТА

Вече бившият селекционер на Босна и Херцеговина – Ивайло Петев, може да поеме втородивизионния Миньор Перник. Това би станало факт, ако „чуковете“ се сдобият с нови собственици, както анонсира кметът на Перник – Станислав Владимиров.

Преди дни градоначалникът съобщи, че отборът ще има нови инвеститори. С Владимиров са говорили държащият 50% от акциите на Локомотив Пловдив Адам Сотков, както и Таско Тасков. Очаква се компаниите на Сотков да поемат издръжката на пернишкия тим, а Тасков да стане изпълнителен директор.

Адам Сотков има отлични отношения с Петев. Дори в момента някогашният халф на Литекс е в Турция, където гледа контроли рамо до рамо с треньора на „смърфовете“ Александър Томаш.

Петев стана известен с престоя си начело на Лудогорец. Той вкара разградчани в родния елит и спечели първите две титли на „зелените“.

През лятото на 2013-а Петев бе за броени часове и треньор на Левски, но фенове го съблякоха на представянето му, защото им е станало известно негово интервю, в което казва, че е фен на вечния враг ЦСКА.

В кариерата си Петев е водил още кипърския АЕЛ и националния тим на България.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.