ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Излезе истината за тримата „крадци“ от Берое

0
Берое
Снимка: lap.bg

Излезе наяве истината за случилото се с трима чужденци на Берое, за които бе написано, че са откраднали боб, ориз и макарони от магазин в Стара Загора в началото на октомври, тъй като нямало какво да ядат.

Оказа се обаче, че нещата стоят по коренно различен начин и случаят е доста преувеличен.

Хранителнните продукти, които са напазарували тримата играчи, са били на тези терминали, където няма касиерка. А там като се маркира дадена покупка, трябва да се остави на специално място, и след като излезе класовата бележка, да се сложи в торбичка.

Получило се е обаче объркване, защото след маркирането беройците са сложили направо продуктите в торбичката, без да изчакат бележката.

Но, след като това е станало на такъв терминал и тримата не знаят български, те не са могли да разберат какво им обясняват.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.